Effectief leren voor verloskundigen

Door een paar minuten per dag vragen te beantwoorden verdien je studiepunten. Het initiatief van verloskundige, trainer en echoscopist Joost de Jong en het team van Leffectief Verloskunde biedt trainingen aan via een app. We zijn er trots op dat Leffectief Verloskunde en HCPonline hebben besloten om te gaan samenwerken met het doel om zoveel mogelijk verloskundigen kennis te laten maken met deze nieuwe manier van leren.

Het huidige aanbod bestaat uit nascholingen over de verloskunde richtlijnen. Wil je deze tot in detail kennen en kunnen leren wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu de slimme trainingen van Leffectief Verloskunde. De trainingen zijn volledig digitaal en het grootste deel van de leerstof neem je tot je via Knowingo+: het mobiele leerplatform geschikt voor echte permanente kennis. Door een paar minuten per dag vragen op je app te beantwoorden houd je je kennis up-to-date en verdien je studiepunten. Tijdens de pilot in samenwerking met de KNOV wilde 98% van de respondenten meer richtlijnen op onze manier leren en raadde 87% het systeem aan collega’s aan.

Benut je tijd efficiënt en effectief: 10 studiepunten door een paar minuten per dag te spelen

2

minuten studeren

Indien je elke dag 2 minuten leert via ons systeem haal je jaarlijks 10 PE-punten. Lukt het jou om 2 minuten per dag vrij te maken? Een dagje missen is natuurlijk geen probleem, maar het systeem werkt het best als je regelmatig een paar minuten speelt.

10

PE-punten per jaar

Wil je 25% van je benodigde PE-punten gemakkelijk halen? Voor onze trainingen kun je niet zakken. We brengen iedereen naar 100% kennis. En we houden je op dat kennisniveau. Bij andere leervormen vergeet je 75% van de kennis binnen een maand.

29

€ per PE-punt

Per jaar kun je 10 PE-punten halen via ons leerplatform en een jaarabonnement kost € 299. Daarmee zijn we wel heel voordelig. Ons aanbod van nascholingen blijven we ontwikkelen, waardoor we continu relevante nieuwe trainingen zullen aanbieden.

100

% coronaproof
Onze trainingen zijn volledig coronaproof. Alle trainingen zijn online en kun je spelen waar en wanneer je wilt. Daarnaast zullen trainingen nooit geannuleerd worden.

Door verloskundige voor verloskundigen!

Ik, Joost de Jong (eerstelijns verloskundige en echoscopist) ben al sinds 2002 werkzaam als verloskundige. Al jaren had ik een onvrede over bestaande nascholingen. Immers, te vaak was ik bij een nascholing waar het gezellig was om mijn collega’s te ontmoeten, maar waarbij het effectief leren en onthouden grotendeels ontbrak. Daarom heb ik samen met Leffectief en de KNOV de schouders eronder gezet om Leffectief Verloskunde te creëren.
Dit is een simpele en doeltreffende manier van leren, die ook nog eens meetbaar resultaat oplevert. Ik werk al jaren in de verloskunde, met een eigen praktijk en echocentrum. Ik ben een early-adopter als het gaat om nieuwe technieken en mogelijkheden. En als het gaat om de verloskunde is het mijn overtuiging dat een gedegen kennisbasis bijdraagt aan de kwaliteit van het vak. Het is mijn passie om kennis over te dragen. Ik doe dit onder andere door het begeleiden van studenten en het geven van lessen aan kraamverzorgsters. Daarnaast post ik actief op LinkedIn over verloskunde en aanverwante onderwerpen.

Leffectief is specialist in leren via Knowingoen ontwikkelt al jaren trainingen via de app. Oude scholingsmethodes zijn bewezen minder effectief.

Hoe werkt het?

1

Bekijk de beschikbare trainingen. Alle beschikbare nascholingen vallen in cluster A. Indien je een account hebt krijg je toegang tot alle trainingen en kun je zelf bepalen welke je wilt koppelen. Met een jaaraccount kun je 10 PE-punten per jaar in dit cluster halen. De meeste trainingen bevatten leerblokken die je tot je neemt via de app Knowingo+. Je beantwoordt vragen op je telefoon totdat je het certificaat hebt gehaald. Dit moet je vervolgens 6 maanden geldig houden voordat je je PE-punten krijgt.

2

Als de trainingen interessant genoeg voor je zijn, beslis dan welk abonnement het beste bij je past.

Er zijn 5 verschillende abonnementsvormen om uit te kiezen. Het jaaraccount gaat in op het moment van afrekenen en loopt 365 dagen. Het is een doorlopend abonnement. Je krijgt 2 maanden voor het einde een e-mail met de mogelijkheid om het stop te zetten.

3

Koop een abonnement en volg de instructies die je vervolgens gemaild krijgt. Wil je hier nu al meteen meer over weten, klik dan op de knop hieronder.