Koop een account

Je kunt een jaaraccount kopen waarbij alle trainingen en functionaliteiten inclusief zijn. Nadat je dit aangeschaft hebt, krijg je toegang tot alle beschikbare nascholingen en functionaliteiten van de portal en app. Zowel de huidige trainingen als toekomstig te ontwikkelen trainingen zullen onderdeel van je account zijn. Klik hier om te zien welke nascholingen momenteel beschikbaar zijn of in ontwikkeling zijn. Daarnaast is het account van Knowingo+ in de prijs inbegrepen.

Omdat we bij het CRKBO zijn geregistreerd mogen we BTW-vrij factureren. De kosten voor een jaaraccount bedragen € 299,- .

Twee maanden voor het verlopen van je jaaraccount krijg je een e-mail waarmee je kunt opzeggen. Anders wordt het account automatisch verlengd. Betaling dient direct via iDEAL te geschieden. Je krijgt netjes een factuur die je administratief kunt verwerken.

Log in de portal en koppel een training

Leffectief Verloskunde biedt digitale nascholingen aan. Op dit moment gaan alle trainingen over richtlijnen die je kunt leren via de app van Knowingo+ op je telefoon. Daarnaast kunnen we de trainingen aanvullen met artikelen of video’s. In de portal kun je kiezen welke nascholing je wilt doen en deze aan jezelf koppelen. Tevens kun je per nascholing je voortgang en andere statistieken zien.

Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ons product is het belangrijk om met enige regelmaat een nieuwe training te koppelen. Zo bouw je steeds van één training kennis op en onderhoud je de kennis van andere trainingen. Indien je een account koopt ontvang je een uitgebreide uitleg om het product zo effectief mogelijk te gebruiken. Daarna is het aan jou om het ook te doen!

Download de app en begin met de nascholing

Indien je de eerste nascholing aan jezelf gekoppeld hebt, krijg je een e-mail van Knowingo+ met een link waarmee je de app kunt downloaden. Nadat je met je account inlogt kun je de training gaan doen. De app heeft een tutorial en bij de FAQ op deze site vind je nog meer informatie. Door middel van een paar minuten per dag vragen te beantwoorden op je telefoon doe je kennis op. Nadat je de kennis hebt krijg je een certificaat. Dit dien je minstens 6 maanden geldig te houden om je nascholing te voltooien. Dit houdt overigens niet in dat je ook 6 maanden moet spelen. Op het moment dat je het certificaat haalt is het al een paar maanden geldig. Indien je in de maanden erna elke week een paar minuten speelt om je kennis te onderhouden verleng je de geldigheidsduur van je certificaten.

Indien je het echt elke dag doet zou je het met 2 rondes van 7 vragen in Knowingo+ per dag af moeten kunnen om 10 studiepunten te halen. Dit kost je 2 minuten per dag! Hoezo effectief leren? Maar vijf dagen per week 3 minuten of vier dagen per week 4 minuten werkt ook prima. Een weekje niet spelen is ook geen ramp. Het is echter wel belangrijk dat je het kunt opbrengen om met enige regelmaat vragen te beantwoorden op je telefoon.

Haal studiepunten en zie ze in PE-Online

Voor alle huidige trainingen kun je PE-punten halen voor het kwaliteitsregister verloskundigen. Deze trainingen vallen allemaal in cluster A: deskundigheidsbevordering algemeen: bij- en nascholing. Met een jaaraccount kun je 10 PE-punten per jaar in deze categorie halen. De PE-punten worden indien de training is afgerond automatisch bijgewerkt in PE-Online.

In Knowingo+ kun je certificaten halen waarmee je blijk geeft van je opgedane kennis. Een belangrijk onderdeel van Knowingo+ is echter ook de permante educatie waarmee je continu je kennisniveau aantoont. Daarom moet je de certificaten 6 maanden geldig houden om de training af te ronden. Hoe lang je ze nog geldig moet houden staat in de portal. Maar het is nog beter om de certificaten ook daarna geldig te blijven houden. Indien je ze namelijk het jaar erop weer 6 maanden geldig hebt gehouden ontvang je als bonus nog een keer 0,5 PE-punten van de nascholing. Hetzelfde geldt voor het derde jaar.