Werkbegeleider kraamzorg

Categorieën: Kraamverzorgende
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Deze e-learning is binnenkort weer beschikbaar.

Hoe werkt deze E-learning?

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof en opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek daarbij voor je opdrachten en als naslagwerk. Bij elke module horen ook opdrachten die door jouw trainer worden beoordeelt en die samen met een eindtoets, meewegen voor het behalen van de training en je certificaat.

Coachinggesprek

De E-learning bevat veel informatie en de aard van de leerstof kan ook persoonlijke gevoelens bij je losmaken. Daarom krijg je halverwege de training de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video. Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

Opdrachten

Bij sommige modules horen een aantal opdrachten. Deze vind je in het werkboek op het einde van de module. Je kunt deze opdrachten in Word verwerken en opslaan. Sla de antwoorden op in Word en upload deze online bij de betreffende module. Geef het Word document de volgende naam: jouw eigen naam, de code van training (WERKB) en het nummer van de module waar de opdracht bijhoort. Dus bijvoorbeeld: dianadekoningWERKB01.

De trainer zal je opdrachten nakijken en opmerkingen online plaatsen als reactie. Hiervan ontvang je automatisch bericht.

Toets en certificaat

Als afsluiting van de training Werkbegeleider Kraamzorg volgt een toets met meerkeuzevragen. Je kunt de toets maximaal 3 keer doen. Voor een gunstige beoordeling moet je minimaal 70% van de toetsvragen goed beantwoord hebben.

Voor het behalen van je certificaat en de 14 KCKZ accreditatiepunten tellen de toets en de opdrachten in het werkboek beide mee.

Na het goed doorlopen van de toets wordt deze samen met de uitwerking van de opdrachten in het werkboek, beoordeeld door jouw trainer.

Na de beoordeling krijg je zo spoedig mogelijk bericht of je bent geslaagd.

Als je geslaagd bent wordt je certificaat aangevraagd. Je krijgt het certificaat per email opgestuurd.

N.B.: de opgegeven doorlooptijden zijn puur ter indicatie en zullen per persoon verschillen.

Downloads

Na het doorlopen van de modules in het werkboek kan je de Wegwijzer downloaden voor het maken van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) en een Persoonlijk Actie Plan (PAP), met de leerlingen die jij gaat begeleiden.

Aantal KCKZ accredidatiepunten: 14 in categorie C (subcategorie C1)

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Werkbegeleider Kraamzorg
    00:00

Module 1

Module 2

Module 3

Module 4

Module 5

Module 6

Module 7

Module 8

Module 9

Module 10

Module 11

Module 12

Module 13

Module 14

Eindtoets

Evaluatie

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling