00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Plantaardiger eten? Dit kun je jonge gezinnen adviseren! Webinar 20 maart

Steeds meer gezinnen eten plantaardig. Als kraamverzorgster wil je natuurlijk het beste advies geven op het gebied van goede voeding. Wat kun je in het geval van een meer plantaardige voeding adviseren, zodat moeder goed aansterkt en alle gezinsleden een gezonde basis krijgen?

Aileen de Vogel is als diëtist verbonden aan Diëtistenvereniging Vrouw & Vruchtbaarheid en geeft advies over voeding in de kraamtijd. Zij legt uit welke rol voeding speelt aan het einde van de zwangerschap en bij een goed herstel. Ook licht zij toe welke voedingsadviezen je kunt geven en of plantaardiger eten alle voedingsstoffen bevat die de moeder na de bevalling nodig heeft.

Merel Visser is kinderdiëtist en presenteert de 10 groene regels voor een gezond gezinsmenu. Verder deelt zij praktische tips om een gezin lekker, bewust én plantaardiger te laten eten.

Tijdens dit webinar beantwoorden Aileen en Merel al jouw vragen over plantaardiger eten voor gezinnen!

Wanneer? Maandag 20 maart 2023; Vanaf 19.45 uur inloggen en om 20.00 uur start; Tot: 21.30 uur

Kosten: GRATIS

Dit webinar is door het KCKZ geaccrediteerd voor 1,5 PE-punt in categorie C (subcategorie C1). Voor gewichtsconsulenten is dit webinar geaccrediteerd door de BGN met 1,5 accreditatiepunt.

 

Details

Onderwerp: Plantaardiger eten? Dit kun je jonge gezinnen adviseren! Webinar 20 maart
Georganiseerd Door:
Aanvang datum: 20-03-2023
Aanvang tijd: 20:00
Beroepsgroep: Kraamverzorgende
Duur: 1 uur 30 minuten
Is Geaccrediteerd: Ja
Accreditatie punten: 1,5