00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Online Masterclass Kinderen in rouw begeleiden 13 december

De komst van een baby heeft grote impact op kinderen. Laat staan als hun langverwachte broertje of zusje overlijdt. In deze masterclass krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je kinderen hierbij kunt ondersteunen.

​​​​​​​Hoe zorg je ervoor dat de kraam-rouw-week een week wordt voor het hele gezin?

Je leert wat kinderen die rouwen nodig hebben en wat de effecten van dit verlies zijn op korte en lange termijn. Je krijgt praktische handvatten om kinderen die rouwen te ondersteunen tijdens deze kraamweek, maar ook waardevolle tips om ouders op weg te helpen in de ondersteuning van hun kinderen na het afscheid.

Presentatie door
Willemien Holsappel

Willemien Holsappel heeft jarenlang in de psychiatrie gewerkt en is nu werkzaam als rouwbegeleider. Daarnaast geeft ze lezingen en trainingen op het gebied van kinderen en rouw. Willemien verloor in 2016 haar dochter Lauren. Twee jaar later startte ze Liefs van Lauren, een webshop die zich volledig richt op rouw en verlies in alle soorten, voor en rondom kinderen.

KCKZ punten
2 punten in de categorie B (kraamzorg in specifieke situaties).

Kosten
De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen 50 euro incl. BTW. Hierbij inbegrepen is een digitaal naslagwerk.

Inschrijven
Schrijf je nu in om deel te nemen aan deze bijzondere scholing. Je kunt het volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en de inlogprocedure.

Details

Onderwerp: Online Masterclass Kinderen in rouw begeleiden 13 december
Georganiseerd Door:
Aanvang datum: 13-12-2022
Aanvang tijd: 19:00
Beroepsgroep: Kraamverzorgende
Duur: 2 uren 0 minuten
Is Geaccrediteerd: Ja
Accreditatie punten: 2
Prijs: €50