00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Online Fysiologie & Pathologie tijdens het kraambed 11 september

Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van de theorie en processen die zich voordoen tijdens zowel een normaal kraambed als pathologie in het kraambed. Wat is bijvoorbeeld de taak en de verantwoordelijkheid van de kraamverzorgende in deze uiteenlopende situaties? Denk aan bijvoorbeeld aangeboren afwijkingen, infecties, gezondheidsproblemen van de moeder etc. Door de theoretische informatie daarna een uur lang in de Engelse taal te oefenen in een veilige setting, wordt spelenderwijs ook uw vertrouwen in het Engels verbeterd. Medsim maakt gebruik van de (bevallings)simulator Victoria of een simulant en de PROMPT. De hoogzwangere Victoria kan bevallen, praten, zuchten, bloeden, heeft bloeddruk, hartslag en saturatie, blaas kan gevuld/geleegd worden.

De cursusleidster

De cursus wordt verzorgd door een ervaren verloskundige.

Inhoud van de cursus

  • Delen van ervaringen
  • Theorie over fysiologische processen van het kraambed (wat zijn de taken van de kraamverzorgenden, waar moet je op letten)
  • Theorie over pathologische processen van het kraambed (denk aan verschillende gezondheidsproblemen. Wat is normaal? Wanneer moet er actie komen?)
  • Oefenen (in het Engels) van scenario’s (Het geleerde toepassen in de praktijk)

Accreditatie en Certificaat 

De cursus is geaccrediteerd voor 4 punten bij KCKZ in categorie A (subcategorie A5). Medsim zal zorgen voor accreditatie na uw aanwezigheid en opgave van uw KCKZ-nummer. Ook ontvangt u na uw aanwezigheid digitaal een certificaat.

Datum en tijd

De cursus duurt 3 uur en vindt plaats op maandag 11 september van 17:00 tot 20:00 uur

Kosten

De cursus kost € 90,- per persoon.

Details

Onderwerp: Online Fysiologie & Pathologie tijdens het kraambed 11 september
Georganiseerd Door:
Aanvang datum: 11-09-2023
Aanvang tijd: 17:00
Beroepsgroep: Kraamverzorgende
Duur: 3 uren 0 minuten
Is Geaccrediteerd: Ja
Accreditatie punten: 3
Prijs: €90