00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Online Fysiologie en pathologie van de baring 6 maart

Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van de theorie en processen die zich voordoen tijdens zowel een normale bevalling als een bevalling met complicaties. Wat is bijvoorbeeld de taak en de verantwoordelijkheid van de kraamverzorgende in deze uiteenlopende situaties? Denk aan bijvoorbeeld meconiumhoudend vruchtwater, navelstrengproblemen, het zetten van een episiotomie, stuitligging, vastzittende placenta etc. Door de theoretische informatie daarna een uur lang in de Engelse taal te oefenen in een veilige setting, wordt spelenderwijs ook uw vertrouwen in het Engels verbeterd. Medsim maakt gebruik van de (bevallings)simulator Victoria of een simulant en de PROMPT. De hoogzwangere Victoria kan bevallen, praten, zuchten, bloeden, heeft bloeddruk, hartslag en saturatie, blaas kan gevuld/geleegd worden.

De cursusleidster

De cursus wordt verzorgd door een ervaren verloskundige.

Inhoud van de cursus

  • Delen van ervaringen
  • Theorie over fysiologische processen van de baring (denk aan bekkenvormen, indalen, uitdrijving etc
  • Theorie over pathologische processen van de baring (denk aan stuitligging, teveel bloedverlies, cortonenpathologie etc)

Accreditatie en Certificaat 

De cursus is geaccrediteerd voor 4 punten bij KCKZ in categorie A (subcategorie A4). Medsim zal zorgen voor accreditatie na uw aanwezigheid en opgave van uw KCKZ-nummer. Ook ontvangt u na uw aanwezigheid digitaal een certificaat.

Datum en tijd

De cursus duurt 3 uur en vindt plaats op 6 maart om 17:00 uur en duurt tot 20:00 uur.

Kosten

De cursus kost € 90,- per persoon.

Details

Onderwerp: Online Fysiologie en pathologie van de baring 6 maart
Georganiseerd Door:
Aanvang datum: 06-03-2023
Aanvang tijd: 17:00
Beroepsgroep: Kraamverzorgende
Duur: 3 uren 0 minuten
Is Geaccrediteerd: Ja
Accreditatie punten: 3
Prijs: €90