00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Als verloskundige kom je op verschillende manieren en momenten in aanraking met rouw en verlies. Tijdens de controle of bevalling kan het leven plotseling zijn verdwenen. Soms moeten ouders de complexe beslissing nemen om een zwangerschap wel of niet af te breken. Hoe kun je ouders in deze verdrietige periodes het beste begeleiden? Kennis over rouw en babyverlies helpt je hierbij. In deze scholing krijg je handvatten en tips om ouders zo goed mogelijk bij te staan.

Presentatie door
Hiske Kuilman

Hiske werkt als verliescoach met ouders die een baby zijn verloren rondom de zwangerschap en bevalling. Daarnaast geeft ze trainingen en lezingen over babyverlies en brengt ze haar eigen magazine uit: Hugo Magazine. Ze verloor in 2015 zelf haar zoontje Hugo tijdens de bevalling. Vanuit haar eigen ervaring en haar uitgebreide kennis van rouw en verlies die ze hierna opdeed, neemt ze verloskundigen mee in de belangrijke rol die zij kunnen vervullen voor ouders die hun baby verliezen.

Duur
3 uur.

KNOV punten
3 punten in cluster A.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze online scholing bedragen 65 euro incl btw. Hierbij inbegrepen is een digitaal naslagwerk en certificaat. Je kunt de uitzending nog een jaar lang terugkijken.

Inschrijven
Schrijf je nu in om deel te nemen aan deze bijzondere scholing. Je kunt het volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en de procedure om in te loggen.

Details

Onderwerp: Online Basistraining Babyverlies voor verloskundigen op 20 juni
Georganiseerd Door:
Aanvang datum: 20-06-2022
Aanvang tijd: 19:00
Beroepsgroep: Verloskundige
Duur: 3 uren 0 minuten
Is Geaccrediteerd: Ja
Accreditatie punten: 3
Prijs: €65