00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Masterclass Onzichtbare rouw na vruchtbaarheidsbehandelingen 16 november, 19:00 – 21:00 uur

Een baby krijgen is niet vanzelfsprekend. 1 op de 32 baby’s wordt geboren via een vruchtbaarheidsbehandeling. De mentale en lichamelijke impact hiervan is groot. Als je werkt in de geboortezorg is de kans groot dat je met ouders te maken krijgt die een lange weg van teleurstellingen en medische behandelingen achter zich hebben liggen.

Daarnaast worden er steeds meer baby’s geboren met behulp van sperma- of eiceldonatie. Kennis hierover helpt je in de ondersteuning naar de ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

In deze masterclass krijg je veel theoretische kennis en praktische tips aangereikt. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de lichamelijke impact van rouw en leer je diverse oefeningen die je hierbij kunt inzetten.

Presentatie door: Simone Sinjorgo

Simone werkt in haar eigen praktijk De Diamant als lichaamsgericht psychotherapeut en relatietherapeut. Ze ondersteunt vrouwen, mannen en stellen bij alles wat ze tegenkomen voor, tijdens en na fertiliteitstrajecten. Maar ook bij kinderloosheid of het maken van keuzes rondom adoptie, draagmoederschap, sperma- of eiceldonatie.

Als ongewild kinderloze vrouw en therapeut heeft ze haar verhaal, kennis en ervaringen gebundeld in het boek Onvervulde kinderwens – verborgen lichamelijke impact met hierin 100 tips die balans in je leven brengen.

Accreditatie
Geaccrediteerd met 2 punten door het KCKZ (categorie B, subcategorie B2), KNOV (categorie A) en V&VN.

Details

Onderwerp: Masterclass Onzichtbare rouw na vruchtbaarheidsbehandelingen 16 november
Georganiseerd Door:
Aanvang datum: 16-11-2022
Aanvang tijd: 19:00
Beroepsgroep: Kraamverzorgende, Verloskundige
Duur: 2 uren 0 minuten
Is Geaccrediteerd: Ja
Accreditatie punten: 2
Prijs: €50