1. HCP zal zich in eerste instantie richten op online meetings ten behoeve van verloskundigen/vroedvrouwen en kraamverzorgenden.
  2. Een organisator van een online meeting met verloskundigen of kraamverzorgenden heeft met HCP-Online het voordeel dat men toegang heeft tot een groot deel van deze beroepsgroepen. Hierdoor is het eenvoudiger om het gewenste aantal deelnemers aan een meeting te behalen.
  3. Procesmatig is het organiseren van een meeting op HCP-Online ook eenvoudig. Het hele proces van inschrijving, herinneringsmail, bedankmail en het eventueel fysiek toesturen van een goodiebag is helemaal geautomatiseerd en kost de organisator weinig tijd en moeite. Het is zelfs mogelijk dat bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers voor een meeting healthcare professionals zichzelf inschrijven voor een wachtlijst opdat men hiermee bij afzeggingen alsnog worden uitgenodigd of bij een volgende meeting als eerste een uitnodiging ontvangen.

4. Voor de healthcare professionals is het volgen van een online meeting op HCP-Online gemakkelijk en relevant. Online meetings in de vorm van workshops zijn kennisverrijkend en meetings kunnen ook informatie verschaffen over bijvoorbeeld online cursussen. We laten in de video hierboven zien hoe het aanmelden voor een meeting in z’n werk gaat.

5. Heb je als organisatie interesse in het plannen van online meetings met zorgprofessionals, stuur dan een mail naar info@hcp-online.com.