HCPonline voor workshops en webinars

HCP-Online.com is een initiatief van Pin Point Parents. Wij zijn het bedrijf achter het Verloskundigenloket.nl, Kraamzorgloket, Vroedvrouwenloket.be en Guichet-Sages-Femmes.be.

Via deze websites zijn we leverancier van ruim 6.500 professionals werkzaam in de geboortezorg.

HCPOnline.eu is een website waarop healthcare professionals uit de geboortezorg maar ook daarbuiten, e-learnings en online lessen volgen.

Ook is het mogelijk om workshops en webinars te plannen en te organiseren.

Een workshop of webinar, geaccrediteerd of niet, zal op HCPonline automatisch een groot publiek trekken. Zorgprofessionals kunnen zich hiervoor eenvoudig inschrijven. Ook betaalde webinars zijn mogelijk.

Als organiserende partij is het werken met HCPonline voor workshops en webinars ook tijdbesparend. De inschrijving, het versturen van uitnodigingen en herinneringen gebeurt allemaal automatisch.

Je hebt als georganiserende partij in je eigen dashboard een duidelijk overzicht van wie zich heeft ingeschreven. Het na afloop van een workshop toesturen van documentatie of goodiebag? Ook dit gaat gemakkelijk doordat je met een druk op de knop een excelbestand gedownload hebt met alle aanwezige zorgprofessionals.