Pathologie in het kraambed

Categorieën: Kraamverzorgende
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Als kraamverzorgende ben je bezig met het begeleiden van jonge ouders in de kraamperiode. Je wilt de best mogelijke zorg bieden aan zowel moeder als kind. Maar hoe zorg je ervoor dat je voldoende kennis hebt om dit goed te kunnen doen?

Deze bijscholing is speciaal ontwikkeld om kraamverzorgenden te helpen hun kennis op het gebied van pathologie te vergroten. Tijdens deze bijscholing leer je alles over de verschillende aandoeningen en problemen die kunnen optreden tijdens de bevalling en in de kraamperiode. Je leert bijvoorbeeld over pre-eclampsie en hoe je deze kunt herkennen, maar ook over de gevolgen van een sectio voor de moeder.

Daarnaast leer je ook hoe je deze aandoeningen kunt behandelen en hoe je kunt bijdragen aan het herstel van de moeder na de bevalling. Zo kun je beter anticiperen op eventuele problemen en snel handelen als dit nodig is.

Accreditatie: Deze scholing is geaccrediteerd door het KCKZ voor 4 punten in categorie A (subcategorie A5).

De kosten voor deze cursus bedragen €39,95. Dit is inclusief certificaat en online naslagwerk. Na het behalen van het certificaat heb je nog 6 maanden toegang tot de cursusinhoud.

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Ontwerples
    00:00

Complicaties bij de kraamvrouw

Complicaties bij de baby

Afronding

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling