4.00
(2 Beoordelingen)

Borstvoeding Verdieping

Categorieën: Kraamverzorgende
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Deze cursus verdiept je inzicht in de anatomie van de borst en benadrukt het belang van correct aanleggen voor een geslaagde borstvoedingservaring. We gaan in op de uitdagingen waar moeders mee te maken kunnen krijgen en reiken praktische oplossingen aan. Bovendien scheiden we feiten van mythes, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Leer meer over de unieke samenstelling van borstvoeding en ontdek waarom het zo’n waardevolle voeding is voor de baby. Deze cursus verrijkt je kennis en versterkt je vertrouwen in borstvoeding.

Met deze bijscholing haal je dus niet alleen meer kennis in huis, maar word je ook beter in staat om de best mogelijke zorg te bieden aan moeder en kind. Zo kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid en welzijn van deze jonge gezinnen.

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom

  • Welkom
    00:00

Hoofdstuk 1: Terug naar de basis

Hoofdstuk 2: Borstvoeding verdieping

Eindtoets

Student waarderingen & beoordelingen

4.0
Totaal 2 waarderingen
5
0 waardering
4
2 waarderingen
3
0 waardering
2
0 waardering
1
0 waardering
ES
2 weken geleden
Prima Scholing, en ik had hetzelfde, mijn antwoord was hetzelfde als het goede antwoord maar toch werd deze afgekeurd.
KB
2 maanden geleden
Was een prima scholing. Er was alleen 1 vraag die 2 keer voorkwam in de cursus, waarbij ik alle antwoorden goed had, maar deze vraag toch niet goed beantwoord was. Terwijl het “goede” antwoord en mijn antwoord precies hetzelfde waren…